Scroll to Top

Beach Restaurant and Club at Anjuna Beach Goa

By admin / Published on Tuesday, 24 Sep 2019 18:46 PM / Comments Off on Beach Restaurant and Club at Anjuna Beach Goa / 89 views

Beach Restaurant and Club at Anjuna Beach Goa

Architecture Hospitality Refurbishing -Plan-B Beach Restaurant and Club at Anjuna Beach, Goa

Beach Restaurant and Club at Anjuna Beach Goa
Beach Restaurant and Club at Anjuna Beach Goa

Goa is the tourist hub consists of a number of luxurious clubs, resorts one of which is the Plan b beach Restaurant and club. It is considered to be among one of the most viewed beach restaurants on social media with maximum client engagement and visitors.

This Restaurant with a dual entry is located in Anjuna Goa and was inaugurated in March this year. The owners of this place wanted it to be perfectly airy and beautiful. Keeping that in mind, we have designed it with the pretty sit-outs. The furnishing and seating arrangement is kept simple and let the colours do the talking.

It is designed by using a number of bright and vibrant hues. The shades of brown, blue, grey combined with white make space look lively and fresh. Plus the compact furnishing and interesting decor which we have used in this space enhance its beauty. Each design element is carefully selected and placed to create impressive exteriors and interiors. This wonderful place is designed by using the bold grey and adding the dash of quirkiness through the wall art.

As we enter the place we see Lord Shiva statue surrounded by a water pool on the right-hand side, it’s designed to provide a perfectly peaceful and blissful aura. Through a simple combination of blue and yellow, the space spears to be fresh yet calm and soothing! The same focal point has been continued on beach entrance as well.

The floor lighting has been placed in a way that does not interfere with the beauty of the landscaping. The star-shaped roof design of the bar area is main essence of this place. The design is not rushed or complicated. All trees have been kept intact and planned around them.

We have upcycled the old wood that was pulled down from the old roof and reused for cladding. Some pieces of old furniture, grills etc. have also been painted, and upcycled to give a new user and add to the new look. Most part of the site has sand and we have maintained the same to keep the natural feel of the site. The hardscapes created for pathways and walkway have grass grooves and are set in compacted soil so that water percolation is not affected.

For more updates on construction, infrastructure, real estate and allied industries visit: www.infrabuddy.com